Welkom!

Welkom op onze blog!

Vandaag 02/09/09 beginnen we onze eerste I.O.(integrale opdrachten)
Doorheen het hele jaar zullen we deze blog regelmatig aanvullen met foto's, verslagen en voorbeelden van I.O.'s

De blog is gemaakt door de leerlingen van 3 stw (Jens, Sacha, Mohamed, Malik, Nassira en Sherazade) en 4 stw (Bart, Laura, Jessica, Hélène, Morgane en Charles).

Bedankt om onze blog te bezichtigen en tot ziens!!!

woensdag 27 januari 2010

IO Gezond ontbijt: quiz

Verslag door Malik.

De opdracht voor 3stw was een quiz maken over gezond ontbijt voor alle derdejaars TSO. De quiz ging door in de projectiezaal.

Het was 8u30 toen we naar de projectiezaal vertrokken om de quiz voor te berijden. We sneden de komkommers voor de doe opdracht dat was pompen en tegelijk komkommers verplaatsen met je mond aan de andere helft van je blad waar de komkommers op lagen. Om 8u45 kwamen alle klassen binnen die waren uitgenodigd. Ze gingen zitten bij de groep waar ze waren verdeeld. Er waren 6 groepen en 20 vragen en om de 5 vragen was er een doe opdracht er waren in totaal 3 doe opdrachten 15 gewone vragen. De winnaars van de quiz kreeg een Actimel en een Granny-koek en natuurlijk ook het gezondste van al een appel!

Ik vond persoonlijk de quiz niet zo leuk ik zou in het vervolg betere vragen zoeken en meer doe-opdrachten kiezen dat gaat iedereen veel leuker vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten