Welkom!

Welkom op onze blog!

Vandaag 02/09/09 beginnen we onze eerste I.O.(integrale opdrachten)
Doorheen het hele jaar zullen we deze blog regelmatig aanvullen met foto's, verslagen en voorbeelden van I.O.'s

De blog is gemaakt door de leerlingen van 3 stw (Jens, Sacha, Mohamed, Malik, Nassira en Sherazade) en 4 stw (Bart, Laura, Jessica, Hélène, Morgane en Charles).

Bedankt om onze blog te bezichtigen en tot ziens!!!

woensdag 27 januari 2010

IO gezond ontbijt: quiz

Verslag door Nassira

We hebben voor I.O een opdracht gekregen. We moesten een quiz maken rond gezond ontbijt, dit was een groepswerk met de hele klas. We moesten deze quiz op dinsdag 19 januari 2010 presenteren in de projectiezaal.

We zijn met die opdracht begonnen op een woensdag voormiddag. We zijn samen aan een tafel gaan zitten en we hebben de taakverdelingen gedaan en we moesten elk 3 vragen bedenken. Na het opzoeken van informatie hadden we allemaal 3 vragen. De groepsleider(= Jens) heeft een powerpoint gemaakt en op elke dia stond er een vraag. In totaal hadden we 20 vragen. Daarna hebben we 3 doe-opdrachten bedacht. De volgende les hebben we de groepsverdelingen gedaan, we hebben leerlingen van verschillende klassen samen gezet, we hebben de leerlingen gemengd. De groepsverdeling was moeilijk, want we wisten niet of dat ze samen goed konden werken. En om te eindigen hebben we van elke vragen de antwoorden gefluoriceerd (we hadden de powerpoint afgeprint). De 19 januari hebben we ons quiz gepresenteerd het was niet moeilijk en ze deden wat dat we vroegen. Het was vrij leuk, tot nu toe was dit de leukste I.O.

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten