Welkom!

Welkom op onze blog!

Vandaag 02/09/09 beginnen we onze eerste I.O.(integrale opdrachten)
Doorheen het hele jaar zullen we deze blog regelmatig aanvullen met foto's, verslagen en voorbeelden van I.O.'s

De blog is gemaakt door de leerlingen van 3 stw (Jens, Sacha, Mohamed, Malik, Nassira en Sherazade) en 4 stw (Bart, Laura, Jessica, Hélène, Morgane en Charles).

Bedankt om onze blog te bezichtigen en tot ziens!!!

woensdag 27 januari 2010

IO : gezond ontbijt : quiz

Verslag door Sherazade

Op woensdag 13 januari hebben we van mevrouw Vandersmissen de opdracht gekregen, een quiz op te stellen van het begin tot het einde.

We zijn begonnen met de rollen te verdelen. Jens was de leider en Malik, tijdsbewaker. We moesten allemaal enkele vragen opzoeken op het internet. Dan moest de leider, Jens er een PowerPoint van maken. We moesten in totaal 20 vragen hebben waarvan 3 doe-vragen. We hebben ook de groepen verdeeld, het was niet zo gemakkelijk als ik het dacht. Sommige mensen mochten niet samen zitten omdat ze anders helemaal niet zouden meespelen, en ook omdat we niet wisten of ze goed met elkaar zouden omgaan. Dinsdag 19 januari was het de dag van de quiz, ’s morgens moest de klas naar de projectiezaal gaan om de doe-vragen voor te bereiden; de kommen met bloem en water voor het parcours, de komkommers, enz …
Ik dacht dat de quiz helemaal niet goed zou verlopen, dat niemand zou meerspelen enz. Maar in tegendeel ik vind dat de quiz vrij goed is verlopen, iedereen heeft meegespeeld en de meeste mensen vonden het ook leuk .

Ik vind dat deze opdracht van IO de leukste was. En ik zou het graag is willen terugdoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten